1
12

Patiseria Demetrela

Cu o experiență de peste 15 ani și sute de clienți multumiți în fiecare zi, vă oferim produse de patiserie și cofetărie de serie sau personalizate, de la torturi și prăjituri, până la bezele, macedonii și cozonaci.

Vă așteptăm în Iași, în Alexandru (Str. Argeș nr. 32) și pe Bulevardul Independenței (în stația de autobuz).

Termeni, condiţii de livrare a produselor

Produsele noastre sunt livrate la orice adresă din Iași într-un termen de maxim 24 de ore de la plasarea comenzii de către curierii noștri. Pentru comenzile speciale (torturi de dimensiuni foarte mari, torturi personalizate, 3D etc.) timpul de preparare și livrare poate fi de până la 48 de ore.

Programul de livrări este zilnic, 7 zile din 7, în intervalul orar 7 - 19, iar pentru comenzi speciale* livrarea se face 24/24.

tortiasi.ro execută livrări gratuite exclusiv în Iași, comanda minimă fiind de 80 lei. Pentru zonele limitrofe municipiului Iaşi se percepe o taxă extra pe kilometru.

Altfel, orice comandă efectuată până în ora 19.00 (7 PM) va fi livrată a doua zi începând cu ora 10.00 dimineața (10 AM).

Comenzile plasate după ora 19.00 (7 PM), vor putea fi livrate a doua zi după ora 12.00 dimineața.


În zilele în care se înregistrează un număr foarte mare de comenzi precum și în situația în care condițiile meteo sau de trafic îngreunează procesul de livrare, S.C: Patiseria Demetrela S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru întârzierile mai mari de 4 ore.

Produsele de cofetărie sunt preparate respectând toate condițiile igienico - sanitare impuse de lege. Pentru detalii ne puteți scrie la adresa comenzi@tortiasi.ro sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0720 500 700

* comenzile speciale sunt comenzile cu valoare mai mare de 400 RON (TVA inclus)

Returnarea produselor

Nu ești 100% mulțumit?
Îți returnăm banii, garantat! Fără întrebări.

În cazul în care nu ești perfect mulțumit de calitatea produselor noastre, ai dreptul să le returnezi, banii fiindu-ți restituiți integral într-un termen de maxim 30 de zile